مواد لازم :
- یک فنجان کره ، نرم
- دو فنجان شکر سفید
- دو فنجان پوره سیب زمینی شیرین
- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
- چهار عدد تخم مرغ
- سه فنجان آرد همه منظوره
- دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک قاشق چای خوری دارچین
- نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
- نصف قاشق چای خوری جوز هندی
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک فنجان شکر شیرینی پزی
- پنج قاشق چای خوری آب پرتقال
- دو قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
کره و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم میزنیم سپس سیب زمینی شیرین له شده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین ، جوش شیرین ، جوز هندی و نمک را در یک کاسه الک میکنیم
سپس تخم مرغ هم زده شده را اضافه میکنیم و پس از آن مخلوط آرد را به تدریج اضافه کرده و هم زمان به هم میزنیم.
سپس مخلوط را در ظرف پخت ریخته و درون فر به مدت 80 دقیقه قرار میدهیم .
برای لعاب نیز شکر را به آب پرتقال مخلوط کرده و روی کیک با یک قاشق پخش کرده و پوست پرتقال را رویش پخش میکنیم