مواد لازم :

  • یک فنجان کره ، نرم
  • دو فنجان شکر سفید
  • دو فنجان پوره سیب زمینی شیرین
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • چهار عدد تخم مرغ
  • سه فنجان آرد همه منظوره
  • دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری جوز هندی
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان شکر شیرینی پزی
  • پنج قاشق چای خوری آب پرتقال
  • دو قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم.

کره و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم می‌زنیم سپس سیب زمینی شیرین له شده و وانیل را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین ، جوش شیرین ، جوز هندی و نمک را در یک کاسه الک می‌کنیم

سپس تخم مرغ هم زده شده را اضافه می‌کنیم و پس از آن مخلوط آرد را به تدریج اضافه کرده و هم زمان به هم می‌زنیم.

سپس مخلوط را در ظرف پخت ریخته و درون فر به مدت 80 دقیقه قرار می‌دهیم .

برای لعاب نیز شکر را به آب پرتقال مخلوط کرده و روی کیک با یک قاشق پخش کرده و پوست پرتقال را رویش پخش می‌کنیم