مواد لازم برای  24 کوفته:

  •  سیر:  4 تا 6 حبه،‌ رنده شده
  •  گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
  •  پیاز رنده‌شده: 3 قاشق غذاخوری
  •  جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  •  پودر تخم‌گشنیز: یک قاشق غذاخوری
  •  پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
  •  پودر دارچین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •  پودر زنجبیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •  فلفل قرمز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •  فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •  سیخ چوبی: 7 عدد، خیسانده
  •  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • روش تهیه:

    همه مواد را باید با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شود. مایه کوفته را به 24 قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به شکل توپ درآورید. سیخ‌های چوبی را حداقل 30دقیقه در آب خیس کنید. هر 4 کوفته را به یک سیخ کشیده و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرد. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کوفته‌ها را 4 دقیقه در آن سرخ کنید. سیخ‌ها را به طور متناوب بچرخانید تا اطراف آن کاملا برشته شود.

    اگر فقط یک بار این کوفته‌های گوشتی را امتحان کنید، مشتری دائمی آن خواهید شد. ویژگی‌های این کوفته، یکی استفاده از 6 نوع ادویه متفاوت در آن است که طعمی به یادماندنی به آن می‌دهد. دیگری روش سرو آن است. به این معنی که بسته به وعده انتخابی شما که می‌تواند سحری، افطار یا شام باشد، کوفته را با نان، برنج یا به تنهایی سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

    نکات آشپزی:

    1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربی استفاده کنید.

    2- اگر نسبت به ادویه حساسیت دارید، آنها را با زردچوبه جایگزین کنید.