مواد لازم :

  • 480 گرم پنیر خامه‌ای ، نرم
  • یک و سه چهارم فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • نصف فنجان کره
  • یک چهارم فنجان عسل
  • یک بسته خمیر آماده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن نموده و درجه حرارتش را روی 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف پخت به ابعاد 9 در 13 اینچی را چرب می‌کنیم.

پنیر خامه‌ای ، یک فنجان شکر و وانیل را با هم در یک کاسه مخلوط می‌کنیم و خمیر آماده را با وردنه صاف می‌کنیم و روی ظرف 9 در 13 اینچی پخش می‌کنیم و مخلوط پنیر را دروش می‌ریزیم و سپس یک خمیر دیگر مانند قلب اماده کرده و روی مواد می‌گذاریم .

پس از آن سه چهارم فنجان شکر ، دارچین و کره را مخلوط کرده و روی مواد می‌پاشیم و درون فر می‌گذاریم و به مدت 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

در پایان نیز از فر خارج کرده و روی آن عسل ریخته و پس از سرد شدن استفاده می‌کنیم.