مواد لازم :
- شش عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- دو فنجان خامه ترش
- دو فنجان ذرت خرد شده یا نان خشک
- یک قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
- شش قاشق غذاخوری کره ذوب شده
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
سینه مرغ را ابتدا شسته و خشک میکنیم و ریز میکنیم و درون یک ظرف که درونش خامه ترش را ریختهایم قرار میدهیم تا دو طرف سینه مرغ به آن آغشته شود سپس درون ظرفی که دانه ذرت خرد شده قرار دارد میغلتانیم و رویش مقداری چاشنی ایتالیایی میریزیم و درون ظرف پخت قرار داده و رویش کره ذوب شده را نم نم اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت درون فر اجازه میدهیم تا پخته شود.