این روزنامه نوشته است: «افشا شدن اینکه کارکنان دولت ایران دستمزدهای نجومی دریافت می‌کرده‌اند، این کشور را تکان داده و حمایت عمومی از رئیس‌جمهور حسن روحانی را همزمان با تداوم رکود اقتصادی و بهبود اندک وضعیت رفع تحریم‌های بین‌المللی از ماه ژانویه، در معرض خطر قرار داده است.»

گاردین نوشته است که این افشاگری‌ها به «بروز خشم گسترده» در جامعه منجر شده و همچنان صفحه یک روزنامه‌ها را به خود اختصاص داده و حتی به استعفای مدیر یکی از شرکت‌های بیمه‌ای منجر شد. 

نویسنده این گزارش از افشای حقوق‌های نجومی با عنوان «رسوایی» یاد کرده و نوشته است که این قضیه دو ماه قبل و پس از آن کلید خورد که انتشار فیش‌های حقوقی مقامات شرکت بیمه نشان داد که آن‌ها ماهانه 50 برابر دستمزد پائین‌ترین رده در دولت حقوق دریافت می‌کنند. 

این روزنامه با اشاره به دستور رئیس‌جمهور برای بررسی این مسئله، نوشته است که رقبای روحانی تلاش کرده‌اند تا از این رسوایی برای حمله به وی استفاده کنند. به نوشته گاردین، روحانی حتی پیش از بروز این مسئله، به شدت تحت فشار بود تا مزایای ناشی از توافق هسته‌ای را در عمل اثبات کند. 

گاردین نوشته است که روحانی در نامه‌اش به معاون رئیس‌جمهور تلاش کرد تا مسئله حقوق‌های نجومی را به دولت قبل نسبت دهد. 

بنا بر این گزارش، حتی توضیحات مطرح شده از سوی مقامات دولتی مبنی بر اینکه بخشی از مبالغ مطرح شده در رسانه‌ها، مربوط به معوقات مدیران از سال قبل است، نتوانسته خشم عمومی را کاهش دهد، به خصوص اینکه افشاگری‌ها در مورد حقوق‌های به شدت بالا در دیگر بخش‌های دولت همچنان ادامه دارد. 

این روزنامه نوشته است: «این رسوایی در برهه‌ای بسیار حساس برای روحانی رخ می‌دهد، چراکه وی برای بهبود وضعیت اقتصادی همانطور که از توافق هسته‌ای و رفع تحریم‌ها انتظار می‌رفت، به شدت تحت فشار است. با وجود آنکه بازار مبادلات ارزی کمی ثبات یافته، اما اقتصاد ایران همچنان راکد است و کارگران در ماه‌های اخیر در سرتاسر کشور برای دستمزد و حق بازنشستگی بالاتر تظاهرات کرده‌اند.»

به گفته «دیوید لیپتون» از مقامات ارشد صندوق بین‌المللی پول که اخیرا به تهران سفر کرده، دولت روحانی توانسته با موفقیت نرخ تورم را از 45% در سال 2013 به 8% فعلی کاهش دهد. لیپتون همچنین از تلاش‌های دولت روحانی برای تثبیت اقتصاد کلان در وضعیت دشوار کشور تمجید کرد.

با این حال، به نوشته گاردین، مشکلات اقتصادی ایران همچنان پابرجاست و تازه‌ترین نمونه آن‌ هم ورشکستی شرکت ارج است.