مواد لازم
- 15 قطعه بیسکوئیت سبوس دار، له شده
- 2 قاشق سوپ خوری کره، آب شده
- 4 بسته پنیر خامهای
- 1 و ½ لیوان شکر سفید
- ¾ لیوان شیر
- 4 تا تخم مرغ
- یک لیوان خامۀ ترش
- یک قاشق سوپ خوری عصارۀ وانیل
- ¼ لیوان آرد همه کاره
دستورالعمل
- دمای فر را به 350 درجه فارنهایت (175 درجۀ سانتیگراد) برسانید. یک ماهیتابۀ Springform حدودا 22 سانتی را چرب کنید.
- در یک کاسۀ متوسط، بیسکوئیت سبوس دار را با کرۀ آب شده مخلوط کنید. آنها را در انتهای ماهیتابۀ خود فشرده کنید.
- پنیر خامه ای را همراه با شکر در یک کاسۀ بزرگ بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم شود هم بزنید. شیر را بریزید و سپس تخم مرغ ها را یک به یک درون مخلوط بریزید و تا زمانی که ترکیب شدند به هم بزنید. خامۀ ترش، وانیل و آرد را نیز مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب یکدست شود. حال محتویات کاسه را درون ماهیتابه بریزید.
- بگذارید برای یک ساعت با همان دمای مشخص شده در فر بپزد. سپس فر را خاموش کنید، و بگذارید کیک برای 5 تا 6 ساعت درون فر با در بسته بماند. این کمک می کند که کیک خراب نشود. سپس کیک را در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.