وی کشورهای منطقه‌ای را در پس تنش بین گروه‌های مخالف مسلح در سوریه خواند و گفت : این گروه‌ها ارتش‌های سرویس‌های اطلاعات برخی کشورهای منطقه و جهان هستند و در نهایت با توجه به تناقض در منافع و اختلاف بین دستور العمل‌های ترکیه، عربستان و غیره شاهد افزایش تنش بین شبه نظامیان سوریه خواهیم بود.

عیسی عامل دیگر تنش بین گروه‌های مخالف مسلح در سوریه را اختلاف بر سر تقسیم اموال عمومی و خصوصی مردم سوریه در مناطق تحت سیطره این گروه‌ها یا اختلاف بر سر رهبری آنها خواند و گفت:پیشروی‌های ارتش سوریه و پس‌گیری روستاها و شهرک‌های مهم نیز موجب از بین رفتن روحیه گروه‌های مسلح و اختلاف بین آنها شده است.

وی درخصوص احتمال مشارکت آمریکا با روسیه در عملیات ضد داعش در سوریه گفت: همه ملت‌ها از حضور آمریکایی‌ها در کشورشان تجربه تلخی دارند، آنها اگر خواهان مبارزه جدی با تروریسم بودند، نباید تروریست‌ها را به سیاه و سفید تقسیم می‌کردند، به گونه‌ای که واشنگتن حاضر به پذیرش خواسته روسیه در درج نام جیش الاسلام و جنبش احرار الشام در فهرست گروه‌های تروریستی نمی‌شود.

کارشناس سوری همکاری روسیه و آمریکا در صحنه نبرد با تروریسم در سوریه با توجه به اختلاف برنامه‌های دو طرف را بی‌نتیجه خواند و گفت: واشنگتن به دنبال تجزیه منطقه است بنابراین انتظار می‌رود که در برهه پیش رو شاهد نقش تهاجمی‌تر ایران در مبارزه با تروریسم باشیم، بخصوص که ایرانی‌ها از مشروعیت  اخلاقی و قانونی از طریق هماهنگی با ارتش سوریه برخوردارند.

عیسی عملیات آزادسازی رقه را نیز نبرد رسانه‌ای  و عملیات روانی آمریکا توصیف و تاکید کرد: کردهای سوریه که در قالب نیروهای دموکراتیک سوریه و با پشتیبانی آمریکا در حال پشروی به سوی رقه هستند، تنها یک چهارم ساکنان شرق سوریه را شامل می‌شوند با این وجود، آمریکا به دنبال گسترش موجودیت آنها در کل این منطقه است .

کارشناس سوری گفت: عملیات رقه، بازی آمریکا با داعش برای ایجاد موازنه جدید در سوریه است و تنها زمانی می‌توان از آزاد سازی این منطقه سخن گفت که ارتش سوریه و متحدان وارد عمل شده باشند.