مواد لازم

  • 15 قطعه بیسکوئیت سبوس دار، له شده
  • 2 قاشق سوپ خوری کره، آب شده
  • 4 بسته پنیر خامه‏ای
  • 1 و ½ لیوان شکر سفید
  • ¾ لیوان شیر
  • 4 تا تخم مرغ
  • یک لیوان خامۀ ترش
  • یک قاشق سوپ خوری عصارۀ وانیل
  • ¼ لیوان آرد همه کاره

دستورالعمل

  1. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت (175 درجۀ سانتیگراد)  برسانید. یک ماهیتابۀ Springform حدودا 22 سانتی را چرب کنید.
  2. در یک کاسۀ متوسط، بیسکوئیت سبوس دار را با کرۀ آب شده مخلوط کنید. آنها را در انتهای ماهیتابۀ خود فشرده کنید.
  3. پنیر خامه ای را همراه با شکر در یک کاسۀ بزرگ بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم شود هم بزنید. شیر را بریزید و سپس تخم مرغ ها را یک به یک درون مخلوط بریزید و تا زمانی که ترکیب شدند به هم بزنید. خامۀ ترش، وانیل و آرد را نیز مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب یکدست شود. حال محتویات کاسه را درون ماهیتابه بریزید.
  4. بگذارید برای یک ساعت با همان دمای مشخص شده در فر بپزد. سپس فر را خاموش کنید، و بگذارید کیک برای 5 تا 6 ساعت درون فر با در بسته بماند. این کمک می کند که کیک خراب نشود. سپس کیک را در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.